Viden, udvikling og samvær
4100 RingstedVælg område
Vis underviser

Underviser

Aneste Fredskov
Ledige pladser

Jeg kan, Jeg vil, Jeg gør det!

Ved spørgsmål ring til 21 13 01 02

Aneste Fredskovs motto- JEG KAN, JEG VIL, JEG GØR DET, er blevet en del af hendes DNA. Vi kan meget mere, end vi tror, og det gælder også dig. Hør Aneste fortælle om drømme, motivation og stærk mentalitet. Hør den spændende og meget ærlige historie om, hvordan det var at stå op hver morgen i et år og løbe 42,2 kilometer uanset hvad.
Aneste Fredskov giver sine værktøjer videre, når hun fortæller om, hvordan hun fik stærk mentalitet og kom fra sygdomsramt til powerkvinde. Du rives med, når Aneste fortæller passioneret og intenst. Via egne erfaringer inspirerer og motiverer hun publikum til at tænke, "Når hun kan, kan jeg også." Hendes inspirerende historie og viser, at du kan få succes - også i modgang. Det handler om at få det bedste ud af hver eneste dag, og du kan ikke undgå at blive smittet at Anestes begejstring og få følelsen af- JEG KAN, JEG VIL, JEG GØR DET.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 02-04-2019, kl. 19:00

Ugedag Tirsdag
Holdnr23059
Adresse Mad Marked
Kirkepladsen 10
4220 Korsør
LokaleSalen
Holdtimer1
Antal mødegange1
AfdelingAOF Sydvest Sjælland

Kursusdage

02-04-2019 Tirsdag 19:00  -  21:00

Faktaoplysning

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.