Viden, udvikling og samvær
4100 RingstedVælg område
Vis underviser

Underviser

Carsten Lorenzen
Ledige pladser

Har du benzin i blodet-samlet pris for 3 foredrag

Ved spørgsmål ring til 21 13 01 02

Mandag 28. september

Tre Seje Sønderjyder

Foredragsholder: Carsten Frimodt
Foredraget om de tre seje sønderjyder handler om tre motorsportstalenter, som blev født indenfor en radius af få kilometer. Ja, man talte ligefrem om et lokalt hastighedsgen. De var næsten jævnaldrende og kørte alle tre gokart og lærte der sporten fra grunden. Derefter fortsatte de i formelbil, hvor de snart kom til at tilhøre den europæiske elite i Formel 3. Herfra rekrutterede Formel 1 sine kommende stjerner - målet for dem alle. De måtte kæmpe hårdt undervejs med uheld og ulykker, der på en dårlig dag kunne være endt fatalt, inden de nåede frem til kongeklassen og prøvede at tumle den ultimative racer F1.

De tre havde andre ting tilfælles i deres karriere, såsom at de alle vendte deres aktiviteter mod syd. Her blev de alle tre tysk mester i F3. De fortsatte i nabolandet med efterfølgende stjernestatus og popularitet i topteams og gik til sidst under navnet "Danish Dynamite". Fælles for de tre er at de kom til tops i racing på talentet alene - for de kunne aldrig medbringe de hastigt voksende sponsorpenge. Så hvem er de tre seje sønderjyder - som foruden at tale en charmerende dialekt - også havde "ståluld på køleren"?


Mandag 26. oktober

Foredragsholder Carsten Lorenzen, racerkører
Racerkøreren Carsten Lorenzen er klar med et 2 timers foredrag om livet som racerkører. Carsten kører i klassen OK Oktan 100 Super GT Danmark og vil under foredraget komme ind på emner som teamspirit, økonomi, mindset, træning, Jantelov og meget andet.
Foredraget er et nyt tiltag som kombinerer racerkørerens største hobby med mødet mellem mennesker.
Foredraget er også en historie om, at selvom man først starter med motorsport i en alder af 37 år, så kan man stadig nå langt med sin sport på trods af, at ens baggrund er markant anerledes end konkurrenternes.


Torsdag 12. november

Foredragsholde Brian Madsen, Slagelse
Brian Madsen, Slagelse har i en lang årrække sat sit eftertrykkelige fodaftryk på dansk rallysport. Fire guldmedaljer er det blevet til i DM-sammenhæng, og hele tre gange er det lykkedes ham at vinde det populære Tvilum Rally.
Kom og hør Brian fortælle om sin mangeårige interesse for biler.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 26-10-2020, kl. 19:00

Ugedag Mandag, Torsdag
Holdnr26065
Adresse Slagelse Bibliotek
Stenstuegade 3
4200 Slagelse
LokaleStore Sal
Holdtimer2
Antal mødegange2
AfdelingAOF Sydvest Sjælland

Kursusdage

26-10-2020 Mandag 19:00  -  21:00
12-11-2020 Torsdag 19:00  -  21:00

Faktaoplysning

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.