Viden, udvikling og samvær
4100 RingstedVælg område
Vis underviser

Underviser

Lene Frøslev
Venteliste

Krigskorrespondent og eventyrer Lene Frøslev

Ved spørgsmål ring til 21 13 01 02

21. oktober - Krigskorrespondent og eventyrer
Lene Frøslev, journalist, eventyrer, forfatter, rejseleder

Kom med krigskorrespondenten Lene Frøslev på rejse til nogle af verdens brændpunkter. Mød nogle af de mennesker, der har en hverdag i krigs-, konflikt- og oprørszoner. Bliv smuglet med ind over Khyber Passet fra Pakistan til Afghanistan i blå burka. Kom med ned i skyttegravene i Afghanistan i opgøret med Taleban. Kør i konvoj til et kaotisk Bagdad efter Saddams fald. Hør hvordan det er at blive beskudt af en israelsk kampvogn i Gaza. Og oplev million-demonstrationerne på Tahrirpladsen i Cairo under Det Arabiske Forår.
Der vil blive rig lejlighed til at stille spørgsmål undervejs, og der vil blive mulighed for at prøve en burka og en skudsikker vest.
Lene Frøslev er uddannet journalist, og hun har arbejdet 30 år for Information og Berlingske som udenrigs- og krigskorrespondent. Hun er medlem og tidligere formand for Kvindelige Eventyreres Klub og medlem af De Berejstes Klub, hvor hun er chefredaktør for rejsemagasinet Globen.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 21-10-2020, kl. 14:00

Ugedag Onsdag
Holdnr26011
Adresse AOF Sydvest Sjælland
Garnisonen 38
4100 Ringsted
LokaleGeneralen,1.sal
Holdtimer1
Antal mødegange1
AfdelingAOF Sydvest Sjælland

Kursusdage

21-10-2020 Onsdag 14:00  -  16:00

Faktaoplysning

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.