Viden, udvikling og samvær
4100 RingstedVælg område

VELKOMMEN

... til AOF Sydvest Sjælland

af skoleleder Bente Jeppesen

~~Jeg byder velkommen til en ny sæson, hvor AOF Sydvest Sjælland åbner mulighed for at skabe forandring og udvikling gennem fællesskab, viden, humor og respekt for hinanden. Dette fundament giver os alle mod og vilje til at deltage i et demokratisk samfund uden skelen til køn, alder eller etnisk baggrund.

Der er meget fokus på folkeoplysningen i øjeblikket om, hvordan vi kan udvikle og gentænke folkeoplysningen så den appellerer til nye generationer og fortsat stadig kan danne rammen om at mødes, udvikles og engageres. Det kan være en svær en, men jeg er sikker på at det vil lykkedes. Verden omkring os udvikler sig konstant og det er vores fornemste opgave at udvikle os med den, frem for at gå i stå i de vante rammer.
 
AOF arbejder hele tiden på at forny kursusudbuddet og modtager spændende idéer fra vores kursister og undervisere men glemmer ikke, at programmet også skal indeholde en bred vifte af de velkendte kurser indenfor motion, oplevelser, sprog, it, mad og vin, kreativitet, personlig udvikling, musik og sang, friluftsliv samt meget andet.


I en aftenskole er der rigtig mange arbejdsopgaver og altid brug for glade frivillige hænder der vil gøre en forskel.  Har du lyst til at hjælpe mig med praktiske opgaver, nytænkning og udbredelsen af det frivillige arbejde – er du hjertelig velkommen til en kop kaffe på AOF s kontor på Nørregade 8.

Jeg er meget glad for at have gode samarbejdspartnere i Slagelse, Sorø og Ringsted Kommune og er altid åben overfor nye muligheder.

Sammen med en stor stab af engagerede og yderst velkvalificerede undervisere, har jeg hermed fornøjelsen at præsentere det nye program for efteråret 2016.

Hver den 1. onsdag i måneden fra kl. 9-12 vil jeg være at finde på Slagelse Centralbibliotek, Stenstuegade 3 i Slagelse,(dog ikke i januar, juni og juli måned) hvor det vil være muligt både at tilmelde sig og betale.


Vel mødt !

 

Læs mere og tilmeld dig via QR koden…

Vel mødt til ny viden, oplevelser og nærvær.